Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2020 04:45

Хіти Одеського кінофестивалю показують онлайн

Хіти Одеського кінофестивалю показують онлайн
Актриса Аліна Насібулліна у фільмі "Кришталь" білоруської режисерки Дар'ї Жук зіграла мінську діджейку. Мріє емігрувати в США, за сюжетом. Стрічку показують онлайн у рамках спецпроєкту OIFF Flashback. Фото: imdb.com

10 фільмів-переможців та учасників міжнародної конкурсної програми Одеського кінофестивалю різних років можна легально подивитися онлайн.

ОМКФ та онлайн-платформа Takflix запустили спільний спецпроєкт OIFF Flashback. Стартував 15 травня і триватиме до 15 серпня.

Глядачі можуть купити єдиний абонемент на всі стрічки за 375 гривень - відкриває доступ до колекції на 30 діб. Або ж обрати одиничний перегляд конкретного фільму за 60 гривень - доступ надається на 3 доби.

У програмі представлені такі картини:

"Кришталь", реж. Дар'я Жук, Білорусь, 2018, Ґран-Прі 9-го ОМКФ

"А потім ми танцювали", реж. Леван Акін, Грузія, 2019, Ґран-Прі 10-го ОМКФ, а також нагорода за "Найкращий фільм" міжнародної конкурсної програми та з "Найкращу акторську роботу" - Леван Ґелбахіані

"Монос", реж. Алехандро Ландес, Колумбія, 2019, "Найкраща режисура" 10-го ОМКФ

"Тут був Саша", реж. Ернестас Янкаускас, Литва, 2018, Міжнародний конкурс 10-го ОМКФ

"Чоловік, який купив Місяць", реж. Паоло Дзукка, Італія, 2018, Міжнародний конкурс 10-го ОМКФ

"Сиротинець", реж. Шахрбану Садат, Данія, Афганістан, 2019, Міжнародний конкурс 10-го ОМКФ

"Бо ми мужики", реж. Петтер Соммер, Ю Вемуд Свендсен, Норвегія, 2018, "Найкращий фільм" конкурсу європейських документальних фільмів 10-го ОМКФ

"Жаль", реж. Бабіс Макрідіс, Греція, 2018, "Найкращий фільм" та "Найкраща режисура" 9-го ОМКФ

"Літо 1993", реж. Карла Сімон, Іспанія, 2017, "Найкращий фільм" міжнародного конкурсу 8-го ОМКФ

"Палає, палає, палає", реж. Чанія Баттон, Велика Британія, 2016, Ґран-Прі 7-го ОМКФ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чілдрен Кінофест" оголосив програму

"Кіно показує нам не саме життя, а те, яким воно буває і може бути. Ми обрали у програму OIFF Flashback ті фільми, в яких це різноманіття реальності закладене максимально, - каже генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич. - Кіно притаманна така властивість, як підтримка і розрада. Власне, саме цього ми потребуємо зараз найбільше".

"Проєктом OIFF Flashback платформа Takflix.com відкриває нову сторінку своєї діяльності і знайомить українську інтернет-аудиторію з яскравим авторським кіно зі всього світу, - говорить співзасновниця Takflix Надія Парфан. - В умовах карантину ми розширюємо межі фізичного простору і подорожуємо з глядачами трьома континентами та десятьма країнами світу".

Усі фільми доступні на платформі проєкту OIFF Flashback.

Через пандемію коронавірусу та пов'язані з нею карантинні обмеження у всьому світі Одеський міжнародний кінофестиваль цього року вперше відбудеться в онлайн-форматі. Проходитиме не традиційно в липні, а восени - з 25 вересня до 3 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Хіти Одеського кінофестивалю показують онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі