середа, 03 жовтня 2018 21:45

Хіти з голлівудських стрічок зіграють у Києві

Хіти з голлівудських стрічок зіграють у Києві
Kyiv Fantastic Orchestra зіграють музику музику з фільмів. Фото: orchestra-music.com.ua

20 жовтня колектив Kyiv Fantastic Orchestra з диригентом Богданом Пущаком зіграє музику з відомих фільмів.

Прозвучать оригінальні версії творів культових композиторів Голлівуду: "Назад у майбутнє", "Рембо", "Форрест Гамп, "Суддя Дред", "Код да Вінчі", "Людина Павук", "Сімпсони".

"Музика до кінохітів Голлівуду – один з найпопулярніших проектів, який виконують найкращі оркестри у найпрестижніших концертних залах світу", - кажуть організатори.

Концерт відбудеться у залі Metropolis Music Hall.

Kyiv Fantastic Orchestra - це концертна назва Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України. Існує з 1979 року. Нову назву колектив отримав 2017-го. В складі оркестру грають групи струнних, дерев'яних і мідних духових та ударних інструментів, а також арфа, рояль, гітари та саксофон.

Раніше музику з кінофільмів і світові хіти Kyiv Fantastic Orchestra грав у новорічну ніч на Софійській площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два композитори кохали одну жінку: у Києві зіграють унікальний концерт

До 8 жовтня у Києві триватиме форум академічної української класичної музики - 29-й Міжнародний фестиваль "Київ Музик Фест2018". Це 5 симфонічних, 7 хорових, 10 камерних концертів, більше 700 учасників, музика 10-ти країн: України, Польщі, Ізраїлю, Німеччини, США, Великої Британії, Швейцарії, Канади, Франції, Китаю.

Зараз ви читаєте новину «Хіти з голлівудських стрічок зіграють у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі