субота, 13 травня 2017 21:45

Гурт O.Torvald виступить на фестивалі "Рок булава"

Гурт O.Torvald виступить на фестивалі "Рок булава"
Фестиваль "Рок булава 2017" відбудеться у Переяславі-Хмельницькому Фото: Facebook

З 16 по 18 червня відбудеться фестиваль "Рок булава 2017" у Переяславі-Хмельницькому.

У фестивалі візьмуть участь більш ніж 60 гуртів з різних куточків України. Серед них O.Torvald, Karna, Spase of variations, Stereoisterika, Циферблат, Рубікон, Dефект Rечи, Сварочный Аппарат.

"Цього літа наш гурт відіграє на крутому фесті в прекрасному місті Переяслав-Хмельницький. Це всім добре відомий фестиваль - Рок Булава. Ми виступимо в суботу 17 червня та розділимо сцену з такими крутяцкімі бандами, як O.Torvald, Space Of Variations і ін. Будемо раді бачити всіх вас і розраховуємо отримати море кайфу разом з вами. Свіже повітря далеко від міської суєти, відмінна різноформатна музика. Впевнені, це буде незабутньо!", -каже вокаліст гурту Mar`lyn Monroe Андрій Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше нагородять кращих українських рок-музикантів

Фестиваль проходить на території спортбази "Переяславль". Відвідувачі зможуть поселитися у наметовому містечку , а також адміністрація спортбази пропонує номери в готелі та хостелі.

У 2012 році фестиваль"Рок Булава" проходив у місті Коростень на Житомирщині. Саме там, за літописом "Повість врем'яних літ", княгиня Ольга спалила древлян

Квиток на 3 дні фестивалю 300 грн. На 1 день - 150 грн.

Харківський гурт "её" презентував дебютну платівку "Чоловік-муза". До альбому увійшли 9 пісень. Раніше синґлами виходили композиції "Не надо", "Парень" та "Kateryna". Головну пісню платівки "Чоловік-муза" харків'яни записали разом з фронтменом O.Torvald Женею Галичем.

Зараз ви читаєте новину «Гурт O.Torvald виступить на фестивалі "Рок булава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі