Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2019 14:41

Гурт KAZKA схвилював мережу новиною

Гурт KAZKA схвилював мережу новиною
Гурт KAZKA візьме участь у національному відборі на "Євробачення 2019". Фото: obozrevatel.com

Український гурт KAZKA візьме участь у національному відборі на "Євробачення 2019".

"Офіційно! Гурт KAZKA подав заявку на участь у національному відборі. Підтримаєте? Це буде грандіозне шоу, чи не так?", - повідомили представники пісенного конкурсу на офіційній сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болгарія покинула "Євробачення"

Підписники офіційної сторінки зраділи такій новині: "Звичайно підтримаємо", "У них є всі шанси, вони вже у всіх на слуху", "Я вже знаю, хто поїде від України на "Євробачення". Однак знайшлися ті, які проти: "Це провал", "Ні, не підтримаємо. Живі виступи у них не дуже, а під фанеру на "Євробаченні" не можна".

Всесвітню знаменитість українському колективу принесла пісня "Плакала", тому припускають, що саме її виконавці представлятимуть конкурсі.

Завершили прийом заявок від артистів і гуртів. Наступного року участь у Євробаченні-2019 візьмуть 42 країни. Оголосили склад членів журі. З 9 лютого оцінювати виступи учасників і разом із глядачами обирати пісню, яка представить Україну на міжнародному конкурсі, будуть переможниця Євробачення-2016 Джамала, артист Андрій Данилко та продюсер Євген Філатов.

Зараз ви читаєте новину «Гурт KAZKA схвилював мережу новиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі