вівторок, 24 січня 2017 16:52

Гурт Epolets випустив новий "вибуховий" кліп

Гурт Epolets випустив новий "вибуховий" кліп

23 січня рок-гурт Epolets випустила кліп на пісню "Я хочу буті з тобою". Це шосте відео на рахунку музикантів. Впродовж всього кліпу показані різноманітні вибухи.

В відеороботі слова з пісні ілюструються нарізками кадрів документальної зйомки і різних предметів. Слово "енергія" - вибухом лампочки, "повір" - спалахом сірника, "руйнація" - розбиванням пісочного годинника. Швидка зміна відеоряду відповідає ритмічності композиції.

"Наш кліп- це квінтесенція пристрасті. Все, що показує почуття візуально - ми з'єднали в динамічний відеоряд, використовуючи вибухи, заходи, жіночу красу", - каже вокаліст групи Паша Варениця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв зняв сексуальну Дашу Астаф'єву з пітоном у кліпі

Пісня "Я хочу буті з тобою" стала першою з майбутнього альбому. Його вихід планують на осінь 2017. До запису нового матеріалу притягувався Мілош Єліч з гурту Океан Ельзи, як продюсер. Офіційно сингл був представлений на прямій трансляції та зібрав більше 62 000 переглядів.

Epolets — український рок-гурт, що був створений 2012 року в Одесі. Музиканти виконують пісні українською, англійською та російською мовами. На початку творчого шляху, Epolets були кавер-гуртом під назвою The Rolling Bones.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Epolets випустив новий "вибуховий" кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі