Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2018 22:25

Графіті перетворилося в робота-собаку з суперможливостями

Графіті перетворилося в робота-собаку з суперможливостями
В прокат вийде український фільм "Фокстер і Макс" Фото: ХОЧУ.ua

Восени в прокат вийде український фільм "Фокстер і Макс" режисера Анатолія Матешко.

За сюжетом дванадцятилітній Макс втік з дому і сховався під мостом. Там знайшов балончик з нано-фарбами. Намалював ними графіті собаки. Несподівано малюнок оживає і перетворюється на собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати.

Над сценарієм фільму працювали канадський сценарист Скотт Париз'єн і Анастасія Матешко.

"Наш головний персонаж — хлопчик, який малює комікс. Він оживає і починає робити з дитини-інтраверта справжнього супергероя, який рятує світ. Історію взяла з власного життя. Мій син малював графіті, що мені не дуже подобалось. Але врешті я зрозуміла, що світ коміксів — це його життя. Й він мене надихнув", - каже Анастасія Матешко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло в раю: огляд фільму "Субурбікон"

Зйомки проходили влітку 2017 року на вулицях Києва. У фільмі використано багато сучасних приладів, а також справжніх роботів.

"Фокстер — це собака-робот. Частину фільму ми знімали живого пса, бо робот мав перетворитися у реального коли хлопчик вивів його на вулицю. Макс вчить робота бути справжньою собакою. Між хлопцем та його ворогом був навіть танцювальний батл. Переміг останній і приз йому вручав український музикант Фагот. Від початку фільму собака перетворює звичайного, сірого Макса в крутого хлопця, наче зі сторінок модних журналів. Тоді він в такому вигляді з'являється перед дівчинкою Сонею, яка йому дуже подобається", - каже продюсер Максим Асадчий.

Головних акторів фільму на роль Макса та Соні обирали з 500 претендентів. Зупинились на двох тернопольських акторах Богдані Козію та Віталії Турчин. Роль головного злодія виконав актор з Польщі — Томаш Освецінський. Роль собаки-супергероя Фокстера виконав учасник шоу "Україна має талант. Діти" пес Амадей породи Джек рассел тер'єр. Бюджет стрічки становить 40 млн гривень. 38,4 млн надало Держкіно.

В український прокат вийшов бойовик "Кікбоксер: Реванш" режисера Дімітріса Логотетіса.

Зараз ви читаєте новину «Графіті перетворилося в робота-собаку з суперможливостями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі