вівторок, 24 липня 2018 12:01

Говорить з акулами і руками ламає меч: показали кадри фільму про Аквамена

Говорить з акулами і руками ламає меч: показали кадри фільму про Аквамена
Представили перший ролик нової екранізації коміксів DC "Аквамен". Фото: YouTube

Студія Warner представила перший ролик нової екранізації коміксів DC "Аквамен" режисера Джеймса Вана.

Дія фільму починається в 1980-ті. Тоді доглядач маяка Том Каррі виявляє на березі поранену жінку у виконанні Ніколь Кідман. Врятована виявляється Атлою, королевою Атлантиди. Між ними зав'язуються стосунки і незабаром у них народжується хлопчик Артур. Творці картини вирішили використовувати класичну історію походження Аквамена, де він син підводної мешканки і мешканця суші.

Одна з ключових здібностей Аквамена - можливість телепатично спілкуватися з будь-якими підводними мешканцями. Надприродні здібності у Артура проявляються поступово: акули починають слухатися його під час нападу хуліганів.

Аквамен - один з найсильніших членів Ліги справедливості. Він піднімає з глибин піратський підводний човен, зриває люк і ламає меч голими руками.

Одного лиходіїв фільму звуть Орм. У коміксах відомий як Володар океанів. Після втрати пам'яті отримав доступ до просунутих технологій і став піратом. Регулярно стикаючись з Акваменом, сам вирішив стати королем Атлантиди і захопити престол.

В український прокат стрічка вийде 20 грудня.

На екрани вийде перший фільм про супергероїню plus size. Його зніматиме американська кінокомпанія Sony Pictures.

Зараз ви читаєте новину «Говорить з акулами і руками ламає меч: показали кадри фільму про Аквамена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі