середа, 20 квітня 2022 01:46

"Горить, палає техніка ворожа": пісня Пономарьова, Тополі і Dzidzіo за день стала "мільйонником"

"Горить, палає техніка ворожа": пісня Пономарьова, Тополі і Dzidzіo за день стала "мільйонником"
Олександр Пономарьов написав хіт про перемогу України. Фото - скріншот

На перше місце у трендах українського Youtube піднялась пісня "Горить, палає техніка ворожа", слова та музику до якої написав Олександр Пономарьов. Виконав композицію зі співаками Михайлом Хомою (Dzidzio), Тарасом Тополею, Петром Чорним та артистами Євгеном Кошовим, і Юрієм Ткачем.

За добу патріотична композиція набрала більше як 1,8 млн. переглядів на Youtube і 5,3 тисячі коментарів.

У пісні згадують героїчні перемоги українців у обороні проти держави-агресорки Росії. Кожен виконавець співає про відому історію оборони України. Так, Тарас Тополя нагадує про селище Чорнобаївка, де ворог постійно терпить поразку, а Юрій ткач - про "пташиний десант", який нищить техніку росіян.

У записі взяли участь Оркестр та Хору Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як ти там? Скучила? А в мене дох*я ракет влучило": українські митці записали тремтливе відео про поранений Київ

Відеоряд - кадри боїв за Україну.

У коментарях глядачі назвали композицію такою, що піднімає бойовий дух, багато хто зазначив, що слухає її на повторі.

У мережі набуває популярності композиція "Як ти?" Юлії Саніної. Співачка використала популярне зараз запитання, яке стало новим варіантом "Я люблю тебе". Юлія присвятила композицію найріднішим людям і всім українцям, які таким питанням під час війни починають кожну розмову з близькими.

Зараз ви читаєте новину «"Горить, палає техніка ворожа": пісня Пономарьова, Тополі і Dzidzіo за день стала "мільйонником"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі