понеділок, 24 вересня 2018 21:45

Голосом Олі Цибульської заговорила снігова людина

Голосом Олі Цибульської заговорила снігова людина
Мультфільм "Смолфут" стартує в українському прокаті Фото: Soyuz.ru

У прокат виходить новий дитячий мультфільм "Смолфут". Спеціально для України Оля Цибульська, Фагот, Саша Педан та Аніта Луценко озвучили дитячу казку від студії Warner Bros.

Головну героїню, бігфутку Мічі, озвучила співачка Оля Цибульська. Мудрого Зберігача Каменів - Олег "Фагот" Михайлюта, а веселого бігфута Фліма - Саша Педан.

Мультфільм розповідає легенду про бігфута навпаки. Одного разу молодий допитливий йєті знаходить те, що всі раніше вважали вигадкою, - людину. Знахідка "коротконога" хвилює співтовариство йєті, адже вони розуміють, що поза їх сніговим містечком існує цілий світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туркам сподобався мультик про українську принцесу: "Руслан і Людмила" в топ-3 Туреччини

"Згідно з умовами контракту, ти вперше бачиш свій текст і чуєш пісню тільки зайшовши до студії на запис. Тобто все має бути ідеально з першого разу і першого дубля. У цьому найбільша складність і найбільший кайф, бо так народжуються справжні емоції, а для мультика це супер-важливо! ", - розповіла Оля Цибульська.

Не тільки говорив, але і начитував реп Олег Фагот Михайлюта з ТНМК. Оля Цибульська записала пісню "Дивовижне життя", яка стала саундтреком до "Смолфуту".

"Смолфут" стартує в українському прокаті 27 вересня.

Український мультфільм "Викрадена принцеса" зібрав $ 5 млн у міжнародному прокаті. Це 140,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Голосом Олі Цибульської заговорила снігова людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі