Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 00:45

Голограма гурту ABBA вирушить у концертний тур

Шведський гурт ABBA організовує нове гастрольне турне у 2022 році. Але виступатимуть не справжні артисти, а їхні голограми. Про це розповів учасник колективу Б'єрн Ульвеус в інтерв'ю The Times.

"З тих пір, як ABBA розпалися у 1983 році, я мріяв про їх возз'єднання, - пише музкритик Бріт Досон для Dazed. - Зараз група нарешті ризикує і повертається на сцену для свого відкладеного туру. До того ж представлять п'ять нових треків. Група вперше анонсувала тур ABBAtars в 2017 році, а шоу планували розпочати в 2019 році. Показали, що вперше за 35 років записують новий матеріал.

У новому інтерв'ю The Times автор пісень Б'єрн Улвеус пообіцяв, що тур триватиме весь наступний рік. Також цікаво розповів про процес створення голограм: "Вони змусили нас кривлятись перед камерами. Вони намалювали нам крапки на обличчі, виміряли голови". Хоч він зауважив, що група отримала задоволення, перебуваючи разом у студії. Пояснив, що це вимушена міра. Їм за 70 років, фізично не можуть гастролювати: "У нас була десятирічна кар'єра, і за весь цей час ми, можливо, провели в роз'їздах місяців шість".

З п'яти нових треків підтверджено два: I Still Have Faith In You та Don't Shut Me Down. Один з них - поп-мелодія, дуже танцювальна, інший - більш позачасовий, рефлексивний. Це сумно, але в той же час радісно".

Автор: Happymag
  ABBA вважається одним з найуспішніших колективів за всю історію популярної музики.
ABBA вважається одним з найуспішніших колективів за всю історію популярної музики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитися онлайн цього тижня: топ-5 кіноновинок

Квартет ABBA, який проіснував десять років – з 1972 по 1982 рік – став одним з найуспішніших за всю історію попмузики і був внесений до Зали слави рок-н-ролу.

Зараз ви читаєте новину «Голограма гурту ABBA вирушить у концертний тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі