Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2015 14:23

Годзілла побореться з Кінг Конгом у новому фільмі

Годзілла побореться з Кінг Конгом у новому фільмі
Кінг Конг проти (фільм 1962-го року)

Американська компанія Legendary Pictures запустить у виробництво новий проект, який розповість про зіткнення Годзілли з Кінг Конгом. Як повідомляє Deadline, студія веде відповідні переговори з Warner Bros.

Права на фільм "Кінг Конг: Острів черепа", над яким в даний час працює Legendary, перейдуть у володіння Warner. Цій компанії і належить персонаж Годзілли. Прем'єра стрічки запланована на березень 2017 року. Режисером виступить Джордан Ось-Робертс, а головні ролі виконають Том Хіддлстон, Брі Ларсон і Семюел Л. Джексон.

Дія буде відбуватися на Острові черепа, де Кінг-Конг вперше був виявлений ще героями фільму 1933 року, а також в Детройті 1970-х. Зйомки почнуться в кінці цього року або початку наступного. Деталі сюжету і дата релізу нової картини тримаються в секреті.

За інформацією видання, "Острів черепа" і сиквел "Годзілли", який зараз розробляє Warner Bros., згодом будуть продовжені ще однією стрічкою, що розповідає про протистояння монстрів.

Сіквел "Годзілла 2" має вийти на екрани в 2018 році, режисером картини стане Гарет Едвардс.

Два величезних монстра вже з'являлися разом на широких екранах у стрічці "Кінг Конг проти Годзілли", знятої Ісіро Хондою в 1962-м. Тоді гігантська мавпа стала на захист одного з японських міст, на який напала Годзілла.

Зараз ви читаєте новину «Годзілла побореться з Кінг Конгом у новому фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі