Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 12:15

Гільдія кіноакторів США визначила найкращий фільм 2017 року

Гільдія кіноакторів США визначила найкращий фільм 2017 року
Виконавицю головної ролі у фільмі "Три білборди за межами Еббінга, Міссурі" Френсіс Макдорманд назвали найкращою акторкою. Фото: nybooks.com

У Лос-Анджелесі відбулася 24-а церемонія нагородження премії Гільдії кіноакторів США.

Фільмом з найкращим акторським складом визнали драму "Три білборди за межами Еббінга, Міссурі". Виконавицю головної ролі Френсіс Макдорманд назвали найкращою акторкою. За найкращу чоловічу роль другого плану нагородили актора з "Трьох білбордів" Сема Роквелла. Фільм здобув найбільшу кількість нагород, включно з головною номінацією, повідомляє USA Today.

За сюжетом, у містечку Еббінг зґвалтували і вбили дівчину. Розслідування триває протягом семи місяців. Винного не знаходять. Мати вбитої винаймає три білборди, на яких розміщує провокативні написи. Звинувачує місцеву поліцію в бездіяльності. Проти жінки налаштоване все місто.

Найкращим виконавцем головної ролі назвали актора Гері Олдмена, який зіграв Вінстона Черчилля у біографічній драмі "Темні часи".

Також нагородили акторів телесеріалів. Зокрема відзначили гру Ніколь Кідман і Александра Скарсгорда ("Велика маленька брехня"), Клер Фой ("Корона").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали фільми, які претендують на престижну британську кінопремію

Визначили номінантів на кінопремію "Золота малина-2018", яку вручають за найневдаліші фільми року. В номінації "Найгірший фільм" представлені стрічки "Емоджі фільм", "Трансформери: Останній лицар", "На п'ятдесят відтінків темніше", "Мумія" і "Рятувальники Малібу".

Зараз ви читаєте новину «Гільдія кіноакторів США визначила найкращий фільм 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі