Ексклюзиви
неділя, 19 січня 2014 11:37

Гільдія кіноакторів США нагородила переможців
11

Фото: Фото: AP
Люпіта Нюонго
Джаред Лето
Софія Вергара
Майкл Дуглас

Фільм "Афера по-американськи" отримав нагороду Гільдії кіноакторів США за найкращий акторський склад. Церемонія вручення премій Гільдії відбулася 18 січня в Лос-Анджелесі, повідомляє Associated Press.

Приз за кращу чоловічу роль отримав Меттью Макконахі, який зіграв у картині "Далласскій клуб покупців". Кращою актрисою визнана Кейт Бланшетт, яка знялася у фільмі Вуді Аллена "Жасмин". Нагорода за другорядну чоловічу роль дісталася Джареду Лето за фільм "Далласскій клуб покупців". Кращою актрисою другого плану визнана Люпіта Нюонго ("12 років рабства"). Фільму "Вцілілий" дістався приз за кращу каскадерську роботу. Також були вручені нагороди в галузі телебачення. Приз за кращий акторський склад в драматичному серіалі отримав "У всі тяжкі", а Брайан Кренстон, який зіграв головного героя серіалу Уолтера Вайта, було визнано кращим актором.

Кращий акторський склад в жанрі комедійного серіалу виявився у "Американської сімейки". Премія Гільдії кіноакторів США вручається протягом 20 років, традиційно церемонія проходить незадовго до вручення "Оскарів".

Зараз ви читаєте новину «Гільдія кіноакторів США нагородила переможців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі