неділя, 28 січня 2018 04:58

Героїня "Гри престолів" уточнила дату виходу фінального сезону

Героїня "Гри престолів" уточнила дату виходу фінального сезону
Новий сезон "Гри престолів" вийде в квітні 2019 року. Фото: www.bolshoyvopros.ru

Американська актриса Мейсі Вільямс, яка виконала роль Ар'ї Старк в "Грі престолів" заявила, що перший епізод останнього сезону популярного телесеріалу вийде на екрани в квітні 2019 року.

"Ми закінчуємо (зйомки) в грудні, і перший епізод вийде в ефір в квітні (2019 роки) .... Дуже багато всього увійшло у фінальну версію. Ви б не захотіли поспішати в цьому сезоні. Ми зобов'язані нашим фанатам тим, що зробили цей сезон на максимумі можливостей ", - заявила актриса, пише Metro.

З приводу своєї героїні вона зазначила, що бажає Ар'ї "знайти мир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили льодяний готель по мотивах "Ігор престолів"

"Я б хотіла, щоб Ар'я знову знайшла себе і відпустила всю злість і бажання мстити, які супроводжували її на шляху", - розповіла Вільямс.

Актор серіалу "Гра престолів" Джон Бредлі (зіграв друга Джона Сноу - Семвелла Тарлі) розказав деякі деталі фінального 8-го сезону кіносаги.

"Ставки безумовно підвищуються. Ми знаємо, що нам потрібно зробити серйозну роботу. Це було частиною життя багатьох людей протягом стількох років. Відчуваємо тиск, тому що хочемо дати людям розв'язку, якою вони будуть задоволені. Ми знаємо, наскільки натхнені шанувальники цього шоу – в хорошому сенсі – і прагнемо дати їм достойний фінал".

Зараз ви читаєте новину «Героїня "Гри престолів" уточнила дату виходу фінального сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі