Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2015 22:53

"Гаррі Поттера" перетворять на виставу
3

Фото: Twitter

У травні 2016 року в лондонському театрі Palace Theatre відбудеться прем'єра вистави "Гаррі Поттер і прокляте дитя", дія якої розгортається через 19 років після фінальної битви Гаррі Поттера і Волан-де-Морта. Розробкою шоу займалася автор серії книг про маленького чарівника письменниця Джоан Роулінг разом з драматургами Джеком Торном і Джоном Тіффані.

Вже за півроку до прем'єри розкупили 250 тисяч квитків, перші 175 тисяч з яких були продані за добу після початку продажів.

Роль змужнілого Гаррі Поттера зіграє Джеймі Паркер, Рона Візлі - актор Пол Тонле, а Герміону - Нома Думезвені, чия кандидатура викликала невдоволення деяких фанатів, адже актриса - темношкіра і разюче відрізняється від звичного образу.

Але Роулінг не бачить у такому виборі нічого дивного.

"За сюжетом: карі очі, кучеряве волосся, дуже розумна. Про білу шкіру нічого не сказано. Роулінг подобається темношкіра Герміона", - написала вона у своєму Твіттері.

Зараз ви читаєте новину «"Гаррі Поттера" перетворять на виставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі