вівторок, 13 квітня 2021 19:23

Фронтвумен групи Vivienne Mort випустить сольний альбом

Фронтвумен групи Vivienne Mort випустить сольний альбом
Фронтвумен групи Vivienne Mort Даніела Заюшкіна анонсувала сольний альбом. Фото: Facebook

Фронтвумен гурту Vivienne Mort, яка у 2019 році припинила своє існування, Даніела Заюшкіна анонсувала сольний альбом.

"Щодо планів, то останні два роки я мала достатньо часу на роздуми і переосмислення. В мене назбиралося багато пісень. Зараз я займаюся тим, що шукаю для них органічне звучання. Виходить, що я працюю над новим альбомом. Не можу сказати дату, коли його чекати, але гарантую, що він вийде, як тільки буде готовий", — розповіла артистка на "Радіо-промінь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воплі Відоплясова" випустили кліп із сином Олега Скрипки

У 2019 році Vivienne Mort оголосили прощальний тур "Кінець першого розділу", але через запроваджений карантин досі не змогли його здійснити.

Гурт Vivienne Mort розпався, але нещодавно передав привіт з минулого. Випустили пісню "Вечір", написану 9 років тому в Криму. Пісню грали на концертах, але не випускали офіційно.

"Цю пісню я написала в Криму, давно, 9 років тому. У спогадах вона виглядає так: сутінки, коли всі кольори потьмяніли, але їх ще можна розрізнити; коли фіолетовий — це фіолетовий (ці польові квіточки), а кіпариси темно-темно-зелені, і з-за природи виглядає частина старовинної архітектури Криму. Пахне хвоєю, я купую в торгівельному наметі з камінцями браслет і кулон з "котячого ока" і забуваю, що літо може закінчитися, тому що тільки літом я і можу жити, а попереду багато таємниць, але я їх не боюся, мені радісно", - каже Даніела Заюшкіна.

Зараз ви читаєте новину «Фронтвумен групи Vivienne Mort випустить сольний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі