пʼятниця, 20 жовтня 2017 19:27

Французька співачка Патрисія Каас вбрала вишиванку
5

Фото: Yuliya Magdych

Французька співачка Патрисія Каас придбала українську вишиванку. 20 жовтня має виступити у Львові на велотреку СКА. Перед цим артистка відвідала бутик дизайнерки Юлії Магдич у Києві.

"Співачка вподобала вишиванки з колекції весна-літо 2018 року, яка офіційно ще не надійшла у продаж. Виявилося, що Патрисія спостерігала за моєю творчістю на онлайн-платформах Moda Operandi і Farfetch біля 2-х років,- розповідає Юлія Магдич. - Ми спілкувалися французькою. Патрисія показала мені фото сорочок на телефоні. Їй сподобалися як графічні, так і квіткові орнаменти, особливо вишиті братчики. Я буду щиро рада, якщо на концерт Патрисія Каас одягне українську вишиванку - у моєму рідному Львові сьогодні чи в листопаді в Києві".

У столичному палаці мистецтв "Україна" Патрисія Каас виступить 15 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Yuliya Magdych дебютувала на MBKFD F/W 2016-17 з колекцією вишиванок

Український бренд одягу Yuliya Magdych має магазини у США,Саудівській Аравії, Арабських Еміратах, Катарі, Лівані, Бахрейні, Франції, Німеччині, Австрії, Великій Британії, Китаї, Японії.
2015-го американський часопис Vogue назвав український орнамент модним трендом.
Німецька модель Клаудія Шиффер одягла вишиванку на Паризький тиждень моди-2017. У вересні 2017 року американська акторка Демі Мур з'явилась у вишитій сукні на фотовиставці у Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Французька співачка Патрисія Каас вбрала вишиванку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі