понеділок, 11 березня 2019 08:25

Флірт Балана з Кароль та сварка тренерів: найцікавіше першого ефіру "боїв" на "Голосі країни"

Флірт Балана з Кароль та сварка тренерів: найцікавіше першого ефіру "боїв" на "Голосі країни"
Дан Балан вкотре позагравав до Тіни Кароль в ефірі "Голосу країни-9", подарувавши їй м'яку іграшку. Фото - 1plus1.ua

10 березня, на проекті "Голос країни-9" стартували "вокальні бої".

Їх розпочала команда Потапа. Першими на сцену вийшли Олександр Мельник та Наталія Повстяна. Вони виконали композицію Бредлі Купера та Леді Гаги Shallow. Спів обох суддям дуже сподобався, проте у проекті Потап все ж таки вирішив лишити Наталію, повідомляє ТСН.

Наступними поборотися за місце у шоу вийшли учасниці команди Дана Балана - дівчина з Мінська Ангеліна Василевська та справжня гуцулка Марина Фіжделюк. Їм дісталася композиція легендарного Миколи Мозгового "Край". Підтримати дівчат вийшла колишня учасниця "Голосу країни" Тетяна Решетняк, а нині співачка TAYANNA. Після певних роздумів, Дан Балан віддав перевагу Марині Фіжделюк.

Далі за участь у "Голосі" боролися учасники з команди Тіни Кароль Ксенія Бахчалова з Одеси та Роман Бурасанзве з Кишинева. Їм дісталася пісня Sia Titanium. Тренер зізналася, що не дуже у захваті від виступу своїх учасників, та все ж таки лишила у проекті Ксенію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка вийшла у фінал шоу "Америка має талант"

З команди MONATIK на сцені з'явилися одразу 3 учасниці – Наталія Краснянська, Влада Берднікова, Дар'я Телітченко. Тріо приголомшило виконанням композиції Lady Marmalade. MONATIK дав можливість продовжити участь у шоу Дар'ї Телітченко.

Також за підсумками першого ефіру "вокальних боїв" у команді Потапа залишилися і продовжують участь Вікторія Ягич, Карина Арсентьєва, Арсеній Журавель. Тіна Кароль дала можливість пройти до наступного раунду квартету Leon Voci, Лідії Горошко, Андрію Хаяту. В команді MONATIK – Анна Волобуєва, Андрій Хорисенко, Андрій Карпов. Дана Балана – Оксана Муха, Хейтем Рафі, Володимир Зайончковський.

Не обійшлося під час ефіру і без пікантних моментів. Так Дан Балан вкотре позагравав до Тіни Кароль, подарувавши їй м'яку іграшку.

Було й таке, що Потап посварився з Баланом. Зірковому тренеру стали образливими коментарі про виступ його учасниць. Та трохи пізніше Потап все ж таки помирився з колегою.

Минулий випуск "сліпих прослуховувань" повинен був стати останнім перед прямими ефірами, але через колосальну кількість талановитих учасників, кожен тренер отримав право добрати ще по одному вокалісту.

Зараз ви читаєте новину «Флірт Балана з Кароль та сварка тренерів: найцікавіше першого ефіру "боїв" на "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі