четвер, 23 серпня 2007 11:23

Фільми, які представлять Україну на Кіно-Ялта-2007

Асоціація продюсерів України визначила чотири фільми від країни, які братимуть участь у конкурсній програмі фестивалю Кіно-Ялта-2007, повідомляє щоденна газета 15 минут.

На україно-російському кінофорумі покажуть стрічки "Інді" Саші Кирієнко, "Аврора" Оксани Байрак, "Біля річки" Єви Нейман і "Два в одному" Кіри Муратової.

Цього року Кіно-Ялта пройде  в Криму увосьме. Церемонія відкриття відбудеться в центрі Ялти та в Никітському ботанічному саду 4 вересня. Цього разу вона буде присвячена 25-річчю створень фільму Романа Балаяна "Польоти уві сні і наяву". З цієї нагоди до Криму приїдуть сам режисер фільму та виконавець головної ролі Олег Янковськиій.

Серед українських фільмів, які продемонструють у рамках позаконкурсного показу, – картина Дмитра Тарана "Набережна Ялти" і колаж українських короткометражок Made in Ukraine.

Конкурсні покази фільмів відбудуться 5-8 вересня в ялтинському кінотеатрі "Ореанда", а позаконкурсні картини – в кінотеатрі "Спартак". Крім того, фільми транслюватимуться на відкритому екрані, який встановлять на площі Леніна в Ялті.

Завершиться кінофорум 9 вересня врученням головного призу фестивалю – Великого Золотого яблука.

За матеріалами 15 минут.

Зараз ви читаєте новину «Фільми, які представлять Україну на Кіно-Ялта-2007». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі