Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 18:45

Фільм за участю Кевіна Спейсі виходить в український прокат

Фільм за участю Кевіна Спейсі виходить в український прокат
Зйомки стрічки завершили задовго до скандалу навколо Спейсі. Фото: kino.otzyv.ru

7 грудня в українських кінотеатрах виходить фільм "За прірвою у житі". Одну з головних ролей виконав американський актор Кевін Спейсі, якого звинувачують у численних сексуальних домаганнях.

Стрічка розповість про молоді роки письменника Джерома Девіда Селінджера. Головну роль отримав британський актор Ніколас Голт. Кевін Спейсі зіграв наставника Селінджера, викладача Колумбійського університету Віта Бернетта.

Зйомки стрічки завершили задовго до скандалу навколо Спейсі. Прем'єрний показ "За прірвою у житі" відбувся 24 січня 2017 року на кінофестивалі "Санденс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки серіалу "Картковий будинок" Володимир Путін зрозумів, що західна політика не менш цинічна, ніж російська

Режисер Рідлі Скотт вирізав усі епізоди з Кевіном Спейсі зі свого фільму "Всі гроші світу" через секс-скандал навколо актора. Сцени перезняли з Крістофером Пламмером. Спейсі заявив, що призупиняє акторську кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «Фільм за участю Кевіна Спейсі виходить в український прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі