середа, 03 серпня 2016 13:23

Фільм про Джейсона Борна зібрав $60 млн за перший місяць показу

Фільм про Джейсона Борна зібрав $60 млн за перший місяць показу

Фільм "Джейсон Борн" стартував у прокаті США. За перший місць заробив $60 млн касових зборів.

Головну роль у стрічці зіграв Метт Деймон, - повідомляє Euronews.

"Було важко підготуватися до зйомок фільму, каже Метт Деймон. - Мені зараз 45 років, а це не 29". Він також сказав, що в картині зробили акцент на політичній і економічній ситуації у сучасному світі. Крім того, не став приховувати, що дія починається в Греції, продовжується на Канарських островах, а завершиться у Лас-Вегасі.

Головного лиходія у фільмі зіграв Венсан Кассель. Виконав роль кілера, що переслідує Джейсона Борна і намагається його вбити. У картині також знялися Алісія Вікандер і Джулія Стайлз, а Томмі Лі Джонс виступив в образі високопоставленого працівника ЦРУ .

Джейсон Борн - персонаж серії романів американського письменника Роберта Ладлема, колишній працівник ЦРУ, який втратив пам'ять. Герой став відомим завдяки кінотрилогії, знятої Дагом Лайманом ("Ідентифікація Борна") і Полом Грінграсом ("Перевага Борна", "Ультиматум Борна").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні показують нову стару історію про Джейсона Борна

Зараз ви читаєте новину «Фільм про Джейсона Борна зібрав $60 млн за перший місяць показу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі