четвер, 16 лютого 2017 13:20

Фестиваль "Sziget" отримав премію Festival Awards

Фестиваль "Sziget" отримав премію Festival Awards
Музичний фестиваль Sziget в Угорщині. Фото: прес-служба фестивалю

Музичний фестиваль Sziget, який щорічно проводиться в Будапешті, став лауреатом престижної європейської премії Festival Awards. Популярний у всій Європі опер-ейр виграв в номінації "Улюблений фестиваль музикантів".

Щороку на острові Обуда виступають сотні артистів, до підготовки тижневого фестивалю організатори працюють цілий рік, з моменту, коли закінчується попередній фестиваль. Щороку вони покращують умови перебування гостей фестивалю, аби зробити їхнє перебування комфортнішим та веселішим.
За останні кілька років фестиваль "Sziget" отримував різні нагороди. Двічі він вигравав у номінації "Кращий великий європейський фестиваль", а в минулому році "Сігет" отримав нагороду за "Найкращий в Європі лайн-ап".

Нагадаємо, що фестиваль Sziget 2017 пройде в Будапешті з 9 по 16 серпня. Sziget Festival – один з найбільш відомих в Україні європейських фестивалів. Тисячі українських меломанів щороку відвідують фестиваль. Sziget подобається українцям через музичне наповнення - тут представлені жанри від поп музики до етнічних мотивів. Тут відмінна інфраструктура та географічна близькість. А з 11 червня з'явиться ще більше приводів побувати в Угорщині - в Україні почне діяти безвізовий режим із Європейським союзом. Тому, щоб послухати музику на фестивалі Sziget потрібно буде лише біометричний паспорт та квитки на фестиваль. Квитки на Сігет коштують 299 євро за 7 днів до кінця травня, з 1 червня — 325 євро. П'ять днів кемпінгу - 275 євро до 31 травня, з 1 червня — 299 євро. 65 євро коштує перебування на острові один день.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Sziget" отримав премію Festival Awards». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі