понеділок, 26 лютого 2018 18:37

"Фейковий шоубіз для фрікової Росії" - у мережі розкритикували фото Лорак з Кіркоровим і Лазаревим

Користувачі мережі розкритикували фото української співачки Ані Лорак з російським співаком Сергієм Лазаревим та виконавцем, продюсером Філіпом Кіркоровим. Знімок зробили після презентації концертної програми Ані Лорак "Діва" у російському Санкт-Петербурзі 25 лютого. Співачка виклала його в Іnstagram із дописом: "Дякую моїм дорогим, любим друзям @fkirkorov, @lazarevsergey, які спеціально приїхали до мене на шоу "Діва". Це був справжній сюрприз і подарунок!"

  Скрін з instagram
Скрін з instagram

Користувачі відзначили зловживання вітчизняних артистів самопіаром і засміченням соцмереж власними знімками.
Igor3rex написав: "Подивишся на ці тупі інстаграми так званих "зірок" з Росії. Одін егоїзм, пафос і порожні понти, тільки одна показуха, ніякої користі людству від цих бездушних тварюк під назвою "фейковий шоу-бізнес для фрікової Росії". Хоча б заради інтересу подивіться інстаграми зірок Голлівуду, які в мільйон разів популярніші, ніж ви, дурілки картонні, і порівняйте. Там люди, які чогось досягли в житті, не зациклюються на собі і своїй тупій морді і шмотках, віллах і діамантах, а допомагають бездомним тваринам, голодним дітям, займаються порятунком природи - і це викликає повагу. А від таких, як Кіркоров, Басков, Звєрєв та інші фанерні клоуни і таке інше тільки блювати охота".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль з Лободою позмагаються за престижну музичну премію

Також наголосили на любові артистів до багатого вбрання.

amira_frozen28 написала: "Нещодавно я дивилася вручення "Ґреммі" премії. Завжди дивлюся - бачу, як вони вільно і природно поводяться! Бачу їхній одяг, як вони виходять на сцену. В звичайних джинсах і майках і приймає їх публіка за талант! А наші, ну одні королі, імператриці. Ну жах".

 

Окремий шквал критики в Іnstagram викликав знімок Лорак з шоу "Діва" в купальнику. Користувачі мережі відзначили, що таке вбрання доречніше на показі спіднього, і зауважили, що сукні пасують артистці набагато більше.

Учасники націоналістичних організацій пообіцяли заблокувати львівський концерт української співачки Ірини Білик, запланований на 6 березня у тамтешній Опері. Наголошують, що 2015 року виконавиця відвідувала Крим, а 2017-го була гостею на святкуванні ювілею співака Філіпа Кіркорова, яке, зокрема, проходило в Кремлівському палаці в Москві.

Зараз ви читаєте новину «"Фейковий шоубіз для фрікової Росії" - у мережі розкритикували фото Лорак з Кіркоровим і Лазаревим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі