Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2011 10:08

Фанати Вєрки Сердючки не дали пройти Таїсії Повалій

Фанати Вєрки Сердючки не дали пройти Таїсії Повалій

Вчора у концертами залі "Ювілейний" пройшов третій конкурсний день міжнародного музикального фестивалю "Крим мьюзік фест". Виступали Крістіна Орбакайте, Валерій Леонтьєв, Деміс Русос, Олег Газманов, Ані Лорак, Таїсія Повалія, Світлана Лобода, Наталя Могилевська, Вєрка Сердючка, Ірина Білик.

Червону доріжку поклали на дорозі, яка веде до "Ювілейного". Майже всі артистки перечіплялись на ній, тому що "лежачих поліцейських" не було видно під килимовим покриттям, передає кореспондент Gazeta.ua.

Ведучими були Максим Галкін і Максим Авєрін.

Першою на сцену вийшла Таїсія Повалій. До концертного залу вона приїхала разом з чоловіком Ігорем Ліхутою. Він був у куртці з логотипом футбольного клубу "Шахтар".

"Я не вболіваю за цей футбольний клуб. Просто стало холодно і я одягнув куртку від свого спортивного костюму", - пояснив він.

Під час свого виступу Валерій Леонтьєв застрибнув у зал і танцював перед глядачами у першому ряду. Дівчата з його балету танцювали з глядачами у проходах.

Ірина Білик виступала у короткій чорній сукні.

"Мені її пошила дизайнерка Олена Вернадська. Вона коштує стільки, як один мій концерт", - розповіла вона.

Після свого виступу співачка зізналась, що змінила номер мобільного телефону.

"Мій новий номер знають лише близькі друзі. Зверєву його не даю", - сказала вона.

Під час виступу Вєрки Сердючки майже всі глядачі у залі танцювали. Одразу після виступу артистка зі своїм балетом вийшли із "Ювілейного" до журналістів і прихильників. Фанати давали їй папірці для автографів. Вона нахилила свою "маму" і на її спині підписувала аркуші.

На червоній доріжці утворився великий натовп з прихильників Сердючки. Саме в цей час із "Ювілейного" вийшла Повалій з Ліхутою. Вона не могла пройти по червоній доріжці, тому проштовхувалась між фотографами у вузькому проході біля паркану.

Концерт тривав майже до 12 ночі.

Зараз ви читаєте новину «Фанати Вєрки Сердючки не дали пройти Таїсії Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі