неділя, 23 травня 2021 10:43

Євробачення-2021: як глядачі голосували за Україну у фіналі

Переможцем Євробачення-2021 став італійський гурт Måneskin з піснею Zitti e buoni. Представники від України, гурт Go_A, посіли п'яте місце.

Журі різних країн оцінювали номер українців не дуже високими балами - переважно давали від 1 до 8, дехто взагалі не ставив жодного балу. Лише від журі Литви Україна отримала 12 балів. У підсумку від журі гурт Go_A отримав 97 балів.

Проте глядачі пісенного конкурсу навпаки високо оцінили номер українців. У підсумку публіка віддала Go_A 267 балів, що є одним з найвищих показників. Тому за результатами оцінок глядачів ми опинилися на другому місці. У сумі з балами журі – Україна посіла п'яте місце.

Автор: eurovision.tv
  Євробачення-2021: як глядачі голосували за Україну у фіналі
Євробачення-2021: як глядачі голосували за Україну у фіналі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2021: хто переміг

Цього року міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2021 відбувався у Роттердамі, Нідерланди, завдяки перемозі Дункана Лоуренса 2019 року. Адже минулого року конкурс був скасований через пандемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2021: як глядачі голосували за Україну у фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі