Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2020 17:42

Євробачення-2020 відбудеться у незвичному форматі

Євробачення-2020 відбудеться у незвичному форматі
Фанати Євробачення дивляться шоу 2019 року на пляжі в Ізраїлі. Фото: Reuters

Пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться на YouTube. В ньому братимуть участь не лише співаки, заявлені цього року, а й ті, "які були частиною сім'ї конкурсу протягом багатьох років".

Оскільки традиційне Євробачення-2020 скасовували через спалах коронавірусної інфекції, організатори конкурсу вирішили провести його аналог онлайн. Це відбуватиметься у форматі таких собі домашніх виступів. Про це повідомили на офіційному сайті конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У концертному залі для Євробачення облаштували лікарню

В кожному новому випуску кілька відібраних артистів виконуватимуть свої оригінальні композиції, а також кавер-версії хітів минулих років конкурсу. Саме за кавери шанувальники й голосуватимуть у соціальній мережі Twitter. Перший епізод з'явиться на YouTube в п'ятницю, 3 квітня.

Відкриє проєкт ірландець Райан О'Шонессі, який представляв свою країну 2018 року. Також виступатимуть не лише гіпотетичні учасники 2020-го, а й виконавці попередніх років.

Євробачення-2020 офіційно скасовано через поширення коронавірусу. Відповідне рішення Європейська мовна спілка (EBU) ухвалила 18 березня. Український гурт Go_A виступить на заході вже 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2020 відбудеться у незвичному форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі