середа, 01 березня 2017 14:33

Євробачення в Києві: Кобзон заявив, що не поїде

Євробачення в Києві: Кобзон заявив, що не поїде
Фото:radiosvoboda.org

Співак і депутат російської Думи Йосип Кобзон вважає, що Росії не варто брати участь у музичному конкурсі Євробачення-2017, який пройде в Україні

Повідомили в ria.ru

"Я згоден з тим, щоб ми не брали участь в Євробаченні, щоб не давати можливість русофобствувати в Україні. Конкурс - необ'єктивний і політизований", - сказав Кобзон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт із Полтави представлятиме Україну на Євробаченні

"Я не готовий представляти Росію на конкурсі, тому що в цю Україну я їздити не хочу, та й мене не хочуть бачити там. Україна - моя батьківщина, але немає тієї України, в яку я б хотів поїхати. Донбас - єдиний, куди я їжджу", – додав Кобзон.

У березні 2014 року Йосип Кобзон підписав скандального листа на підтримку дій президента Росії Володимира Путіна у Криму та Україні. Служба безпеки включила Кобзона до списку осіб, яким заборонений в'їзд на територію України. Попри це 27 жовтня 2014 року він виступив із концертом у Донецьку. У лютому 2015 року співак потрапив до санкційного списку Євросоюзу - через розширення санкцій проти сепаратистів в Україні і російських юридичних і фізичних осіб, що їх підтримують.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення в Києві: Кобзон заявив, що не поїде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі