неділя, 30 квітня 2017 15:01

"Євробачення" продало квитки на неіснуючі місця

"Євробачення" продало квитки на неіснуючі місця
fakty.ictv.ua

Близько 2 тис. проданих квитків на "Євробачення" виявилися непридатними. Організатори заходу обіцяють їх поміняти на інші місця або повернути кошти.

"На початок продажу квитків існувала одна схема розсадки залу. Коли обрали підрядника і розставили по залу камери, з'ясувалося, що частина посадочних місць не може там бути. З деяких зовсім не видно або частково видно сцену, або їх взагалі немає", - розказав Голос столиці керівник фірми з продажу квитків Concert.ua Дмитро Феліксов.

Забраковані квитки складають всього 2% з їхньої загальної кількості.

Читайте також: Учасник Євробачення зробив татуювання українською мовою

29 квітня у продаж викинули додаткові квитки на усі частини конкурсу "Євробачення". Вони доступні для фан-зони і Golden Circle - найближчі до сцени місця. Вхід на півфінальні виступи коштують від 199 до 9 999 грн. На фінал - 2 499 - 3 749 грн. Всього продали 33 тис. квитків.

Півфінали пісенного конкурсу "Євробачення" відбудуться 9 та 11 травня у Києві. Фінал – 13 травня. Шоу прийматиме Міжнародний виставковий центр.

Зараз ви читаєте новину «"Євробачення" продало квитки на неіснуючі місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі