Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2012 04:47

Єгиптяни зустріли Хілларі Клінтон гнилими помідорами та вигуками "Моніка!"

Єгиптяни зустріли Хілларі Клінтон гнилими помідорами та вигуками "Моніка!"
people-news.ru

Учасники акції протесту проти візиту держсекретаря США Хілларі Клінтон до Єгипту в неділю закидали її кортеж помідорами і кричали їй услід "Моніка! Моніка!" та "Клінтон, забирайся!", повідомляє телекомпанія CNN.

В кінці 1990-х років Моніка Левінські, стажер в Білому домі, була фігурантом сексуального скандалу, в якому опинився замішаний знаходився на той момент на посту президента США Білл Клінтон.

У суботу Хілларі Клінтон провела переговори з президентом Єгипту Мохаммедом Мурсі. Як відзначають спостерігачі, це була перша зустріч між американським чиновником такого рівня і представником "Братів-мусульман".

У неділю держсекретар США зустрілася з головою вищої ради збройних сил маршалом Тантауі, повідомляє Euronews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Єгипті поглиблюється політична криза

"Порівняно з тим, що відбувається в Сирії, де з допомогою військової сили режим винищує народ, в Єгипті солдати врятували державу, і ми схвалюємо проведення військовими вільних і чесних виборів. Але в майбутньому чекає не менш важлива робота. Необхідно вирішити питання з парламентом, з конституцією, причому вирішити їх разом з єгиптянами", - заявила Клінтон.

 

Зараз ви читаєте новину «Єгиптяни зустріли Хілларі Клінтон гнилими помідорами та вигуками "Моніка!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі