Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2019 21:45

Джордж Мартін написав сценарій відеогри

Автор: syfy.com
  Американський письменник Джордж Мартін та японський ґеймдизайнер Хідетака Міядзакі створили вигаданий світ фентезійної рольової відеогри Elden Ring
Американський письменник Джордж Мартін та японський ґеймдизайнер Хідетака Міядзакі створили вигаданий світ фентезійної рольової відеогри Elden Ring

Американський письменник, автор циклу романів "Пісня льоду й полум'я" Джордж Мартін став співавтором відеогри Elden Ring у жанрі темного фентезі. Перший тизер показали на прес-конференції компанії Microsoft на виставці Electronic Entertainment Expo в Лос-Анджелесі.

Elden Ring - рольова гра від третьої особи, яку розробляє японська студія FromSoftware. Джордж Мартін створив міфологію її вигаданого світу.

В Elden Ring гравець матиме широкий вибір зброї, магії та способів бою із супротивниками, а також зможе створити власного унікального персонажа. У грі буде відкритий світ і високий рівень складності, характерний для проектів FromSoftware. Одна з тем твору - воля та амбіції людства.

Студія вирішила співпрацювати з Мартіном, тому що ґеймдизайнер Хідетака Міядзакі - фанат його творчості, зокрема циклу "Пісня льоду й полум'я" та збірки науково-фантастичних оповідань "Подорожі Тафа". Своїм улюбленим твором у доробку письменника Міядзакі називає роман "Мрії Февра". Вважає його шедевром вампірського фентезі та рекомендував читати всім новим співробітникам FromSoftware.

Elden Ring вийде на персональних комп'ютерах і гральних консолях PlayStation 4 та Xbox One.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Мартін натякнув, як фінал книжок відрізнятиметься від серіалу "Гра престолів"

Японська студія FromSoftware створила такі ігри, як трилогія Dark Souls, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice.

Electronic Entertainment Expo, або E3 - щорічна міжнародна виставка відеоігор. Проводиться з 1995 року. Цьогоріч проходить з 11 до 13 червня в конференц-центрі Los Angeles Convention Center. Більшість компаній проводять прес-конференції раніше, починаючи з 9 червня. Sony не бере участі в E3 2019 - уперше в історії заходу.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Мартін написав сценарій відеогри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі