вівторок, 11 червня 2019 17:26

Джонні Депп та Еліс Купер заспівають разом

Джонні Депп та Еліс Купер заспівають разом
Джо Перрі, Джонні Депп та Еліс Купер у складі Hollywood Vampires. kerrang.com

Супергрупа Hollywood Vampires 21 червня представить 2-й альбом Rise. До складу входять рок-співак Еліс Купер, гітарист Aerosmith Джо Перрі та голлівудський актор Джонні Депп. Платівка складатиметься з 16 композицій, серед яких 3 кавери - Heroes Девіда Бові, You Can't Put Your Arms Around a Memory Джонні Сандерса та People Who Died групи Jim Carroll Band.

Колектив уже поділився кліпом на пісню Heroes, яку заспівав Депп. Кліп зняли на студії Hansa в Берліні, де Бові записував оригінал композиції.

Перша платівка музикантів складалася із чужих пісень 1970-х років. Концепція Hollywood Vampires полягала у відтворенні атмосфери бару "Голлівудські вампіри". У питному закладі засідав закритий клуб, до якого входили відомі рокери тих часів — Джон Леннон і Рінго Старр із The Beatles, Кіт Мун із The Who та Еліс Купер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадські панки Sum 41 випустять альбом

Голлівудський актор Джонні Депп - прихильник вина. Фінансовий агент артиста Джоел Мандел стверджував, що придбання виноробні може бути причиною швидкого банкрутства. "Хіба можна взагалі називати бізнесом придбання виноробні людиною, яка щомісяця витрачає по $30 тис. на покупку вина?", - питав агент. Депп обурено заявляв, що на вино він витрачає набагато більше.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп та Еліс Купер заспівають разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі