пʼятниця, 16 жовтня 2020 00:45

Джокер стане Наполеоном

Джокер стане Наполеоном
Англійський режисер Рідлі Скотт зніме фільм про Наполеона. Його зіграє Хоакін Фенікс. Став знаменитим завдяки ролі диктатора в стрічці Скотта "Гладіатор". Фото: Pinterest.

Американський актор Хоакін Фенікс, який цьогоріч отримав "Оскар" за роль Джокера, зіграє французького імператора Наполеона Бонапарта. Фільм зніме англійський режисер Рідлі Скотт.

Наполеон був звичайним рядовим, який став імператором. Протягом усього шляху нещадно ліквідовував конкурентів. Мав невблаганні амбіції та стратегічний розум. При цьому страждав від нестабільних стосунків із дружиною Жозефіною, за сюжетом.

Стрічка матиме назву "Похідний мішок". Це відсилка до цитати імператора: "Кожен солдат носить у своєму ранці маршальський жезл".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руні Мара народила "Джокеру" первістка

Сценарій напише Девід Скарпа, який співпрацював зі Скоттом 2017-го. Це була кримінальна драма "Всі гроші світу" про викрадення онука мільярдера Пола Гетті.

Фенікс не знімався у Скотта 20 років. 2000-го зіграв римського диктатора у його фільмі "Гладіатор".

Рідлі Скотт нещодавно завершив зйомки свого нового фільму "Остання дуель". У головних ролях Адам Драйвер, Метт Деймон і Бен Афлек.

У березні 2021-го в Італії розпочне виробництво стрічки "Гуччі". Дружину та ймовірну вбивцю модельєра зіграє співачка Леді Гага. Командою кілерів, за сюжетом, стануть Роберт Де Ніро та Аль Пачіно.

Зараз ви читаєте новину «Джокер стане Наполеоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі