середа, 09 липня 2014 12:43

Джоан Роулінг написала історію про дорослого Гаррі Поттера

Автор: glamourmagazine.co.uk
 

Британська письменниця і "мама" чарівного хлопчика "Джоан Роулінг розповіла нову історію вже про доросле життія Гаррі та його друзів.

На сайті Pottermore вона опублікувала невеликий текст, який написаний від особи одного з персонажів книжкової серії - журналістки Ріти Скітер.

За сюжетом Скітер веде репортаж з фіналу Кубка світу з квідичу в 2014 році. У матчі беруть участь всі три головних героя книги про чарівника. У своєму репортажі Скітер описує 34-річного Гаррі Поттера, його дружину Джіні та їхніх друзів - Рона Візлі та Герміону Грейнджер, які прийшли на матч. Репортер зазначає, що Поттер почав сивіти, на його щоці з'явився шрам, а руде волосся Рона порідшали:

"У нього кілька сивих пасм у волоссі, і він продовжує носити круглі окуляри, які більше підходять 12-річним хлопчикам".

Згадується в тексті і шрам на щоці Поттера. Він, як вважає журналістка, може бути результатом його роботи як мракоборця. Скітер пише, що Гаррі Поттер освоїв професію мисливця на "темних чарівників", Рон працює в міністерстві магії, а Герміона була призначена заступником голови департаменту одного з "магічних силових відомств". Розповідається в історії і про дітей головних героїв.

Уривок став складовою книги "Історія Кубка світу з квідичу", перша частина якої з'явилася в березні 2014 року. Книга стала найдовшим оригінальним твором Джоан Роулінг з коли-небудь опублікованих у відкритому доступі. Письменниця готує ще один текст про героїв свого відомого твору. Як повідомляє The Guardian, 11 липня Роулінг опублікує історію про те, як дружина Гаррі Поттера Джіні працює репортером на фінальному матчі Кубка між Бразилією і Болгарією.

Нагадаємо, серія з семи романів Роулінг про Гаррі Поттера, випущених в 1997-2007 роках, видана загальним тиражем в 400 мільйонів екземплярів і переведена на 65 світових мов. У 2011 році на екрани вийшла остання серія екранізації "поттеріани". Бренд "Гаррі Поттер" в даний час оцінюється в 7 мільярдів фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг написала історію про дорослого Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі