четвер, 01 жовтня 2020 12:48

Джеймс Бонд веде власний подкаст

Джеймс Бонд веде власний подкаст
Британський актор Деніел Крейг в останнє зіграє Джеймса Бонда. Новим агентом 007 стане темношкіра актриса Лаша Лінч. Фото: Instagram

Новий фільм про агента 007 "Не час помирати" отримав однойменний подкаст. Це розмови з творцями кіно в аудіо-форматі. Розкажуть про музику, гаджети, машини, локації. Перший випуск вийшов 30 вересня в Apple Podcasts.

Список запланованих епізодів:
1. У чому сенс Бонда.
2. Навколо світу.
3. Ім'я, за яке можна вмерти: союзники та вороги Бонда.
4. Ремесло Бонда.
5. Одяг, техніка та машини.
6. Як бути агентом 007.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борат з'явиться в порнокомедії про вибори у США

Ведучим є кінокритик Джеймс Кінґ. Він записав інтерв`ю з головними акторами фільму. Це Деніел Крейґ, який вже вп'яте виконує роль агента 007, його антагоніст Рамі Малек, доктор і дівчина Бонда Леа Сейду. Також подкаст відвідає співачка Біллі Айліш. Вона записала головний саундрек фільму No time to die. Режисер Карі Джоджі Фукунаґа та продюсери фільму розказали про закулісся, кастинг і взагалі історію бондіани.

Бонд повертається на службу після відставки. Його давній друг, агент ЦРУ Фелікс Лайтер, просить Бонда допомогти знайти викраденого вченого. Завдання виявляється небезпечнішим, ніж здавалося. Агент йде по сліду загадкового лиходія, озброєного новими небезпечними технологіями, за сюжетом.

Українська прем`єра стрічки запланована на 12 листопада. Її перенесли з квітня через пандемію.

Британський актор Деніел Крейґ востаннє зіграє Джеймса Бонда. Новим агентом 007 стане темношкіра актриса Лаша Лінч. Відома за участю в супергеройському фільмі "Капітан Марвел". Це перша жінка-Бонд за всю історію кінофраншизи.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Бонд веде власний подкаст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі