середа, 30 вересня 2020 16:10

Борат з'явиться в порнокомедії про вибори у США

Борат з'явиться в порнокомедії про вибори у США
Щоб прорекламувати фільм, виконавець головної ролі бігав у рожевому бікіні, очолював рейтинг ультраправих та пародіював Трампа. Фото: Instagram

Компанія Amazon зніме продовження комедії "Борат". Стрічку випустять спеціально за 10 днів до президентських виборів у США.

Повна назва фільму: "Борат: подарунок порнографічної мавпи віцепрем'єру Михайлу Пенсу на користь нації Казахстану, яка нещодавно зменшилася".

Оригінальний фільм вийшов 2004-го. Журналіст с Казахстану Борат Сагдієв подорожує Америкою. Мріє одружитися з Памелою Андерсон. Дозволяє собі антисемітські, політичні та вульгарні жарти, за сюжетом. Образ журналіста втілив британський комік Саша Барон Коен. 2007-го отримав за нього Золотий глобус. Фільм увійшов у 50 найкращих комедій світу, за версією журналу Rolling Stone.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп із Байденом влаштували жорстку перепалку на передвиборчих дебатах

Улітку Коен почав рекламувати другу частину фільму. У червні очолив ультраправий мітинг в Олімпії, штат Вашингтон. Зняв пародію на президента США Дональда Трампа. Господар Білого дому відповів актору: "Ти третьосортний персонаж. Все, чого я хочу, щоб ти отримав в пику багато разів й опинився в лікарні. Іди до школи, Бароне Коене, навчися бути смішним".

На початку липня колишній мер Нью-Йорка та адвокат Трампа Руді Джуліані подзвонив в 911. Коен вдерся в його помістя в образі Бората. Джуліані розказав поліції: "Він бігав в шаленому унісекс-вбранні. Щось схоже на рожеве бікіні. З мереживом".

Президентські вибори у США відбудуться 3 листопада. На них змагатимуться чинний президент та демократ Джозеф Байден. В ніч проти 30 вересня між ними відбулися теледебати. Байден назвав Трампа путінським песиком та клоуном. Останній сказав йому заткнутися.

Зараз ви читаєте новину «Борат з'явиться в порнокомедії про вибори у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі