понеділок, 15 лютого 2021 15:09

Джаред Лето знову зіграв Джокера

Джаред Лето знову зіграв Джокера
У фільмі "Ліга справедливості" американський актор і співак Джаред Лето вдруге зіграв лиходія Джокера. Фото: vanityfair.com

Американський актор Джаред Лето повернувся до ролі лиходія Джокера. Зіграє персонажа у режисерській версії супергеройського екшену "Ліга справедливості" Зака Снайдера.

Дія відбувається за 2 роки після загибелі Супермена. Бетмен і Диво-жінка збирають команду супергероїв, щоб захистити Землю від інопланетного загарбника Степового Вовка, за сюжетом.

Джокер з'явиться у сцені апокаліптичного майбутнього. У видінні Бетмена світ постає в руїнах після захоплення лиходієм із космосу Дарксайдом.

"Найцікавіше те, що в цьому епізоді Джокер прямо говорить із Бетменом про Бетмена, аналізує його, - каже режисер Зак Снайдер. - Я відчував, що шанувальники Всесвіту DC заслуговували це побачити. Адже Бетмен Бена Аффлека та Джокер Джареда Лето ніколи не з'являлися на екрані разом".

Джаред Лето втілить Джокера вдруге після бойовика "Загін самогубців" 2016 року.

Режисерська версія "Ліги справедливості" триватиме 4 год. Стане найдовшою екранізацією коміксів за всю історію. Прем'єра відбудеться 18 березня на стримінговому сервісі HBO Max.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Marvel, Форсаж, Ш'ямалан: трейлери головних кінопрем'єр року показали на Супербоулі

Театральна версія "Ліги справедливості" вийшла у прокат у листопаді 2017-го. Це продовження "Людини зі сталі" та "Бетмена проти Супермена". В основі сценарію - комікси американського видавництва DC Comics.

Режисер Зак Снайдер тоді покинув незавершений проєкт "Ліги справедливості" через смерть доньки. Ходили чутки, що його насправді звільнили. Доробити картину компанія Warner Bros. найняла постановника "Месників" Джосса Відона.

Фанати Снайдера започаткували флешмоб у соцмережах, у якому закликали студію випустити оригінальну версію. Просували хештег #ReleaseTheSnyderCut. Згодом до акції долучилися актори фільму. Сам режисер підтримував цікавість прихильників і підтверджував існування своєї версії, публікуючи в мережі кадри з невикористаного матеріалу.

Торік у травні Warner Bros. анонсували реліз режисерської версії. Щоб завершити постпродакшн і дозняти кілька сцен, Снайдер зібрав команду, яка від початку працювала з ним над стрічкою. А також долучив Джареда Лето в ролі Джокера.

Зараз ви читаєте новину «Джаред Лето знову зіграв Джокера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі