четвер, 07 червня 2018 14:56

Дорофєєва дала ляпаса Зеленському у тизері комедійної стрічки

Дорофєєва дала ляпаса Зеленському у тизері комедійної стрічки
"Я, ти, він, вона": з'явився тизер комедії з Дорофєєвою і Зеленським. Фото: tsn.ua

Студія "Квартал 95" представила тизер романтичної комедії "Я, ти, він, вона". Головні ролі у фільмі зіграють Володимир Зеленський, Євген Кошовий, співачка Надя Дорофєєва та литовська акторка Агне Грудіте.

Крім того, у трейлері зіграла українська комедійна акторка Тамара Яценко.

Подружжя Максима і Яни переживає кризу у стосунках і навіть готове розлучитися, за сюжетом. Протягом випробувального терміну, наданого суддею, з парою починають відбуватися шалені несподіванки, які змінять їхнє життя назавжди.

Для солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофєєвої це перша роль у кіно. Володимир Зеленський дебютує в проекті як режисер-постановник.

Знімання тизера відбувалося в Національному музеї народної архітектури та побуту у Пирогові і тривало 8 годин. Зйомки фільму розпочнуть наприкінці червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я Олег Винник - я не знаю, що таке маленький" - співак отримав роль у комедії

Проект фільму "Я, ти, він, вона" став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. З бюджету на виробництво стрічки виділили 17,6 млн грн. Загальний кошторис комедії Володимира Зеленського — 35,9 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва дала ляпаса Зеленському у тизері комедійної стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі