Ексклюзиви
вівторок, 07 квітня 2020 13:37

Docudays UA пройде онлайн

Docudays UA пройде онлайн
17 Docudays UA пройде онлайн безкоштовно. Фото із сторінки фестивалю у Facebook.

Міжнародний фестиваль документального кіна про права людини Docudays UA пройде онлайн із 24 квітня до 3 травня.

"Це рішення сповнене викликів та експериментів, адже ми будемо першим українським кінофестивалем онлайн. Дякуємо всім донорам та партнерам, режисерам та режисеркам фестивальних стрічок за солідарність та сприяння у його втіленні. Ми хочемо, аби Docudays UA-2020 став для наших глядачів і глядачок підтримкою та унікальним досвідом. Цьогоріч до нього зможе долучитись вся Україна, а всі кінопокази та онлайн-трансляції будуть безкоштовними", - зазначають організатори фестивалю.

За тиждень на офіційній сторінці фестивалю у Facebook виклали детальну програму та розклад фестивальних онлайнтрансляцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин буде цікавішим: найпопулярніші комікси у вільному доступі

Docudays UA - міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Входить до Міжнародної мережі правозихисних кінофестивалів Human Rights Film Network. Відбувається щороку в Києві впродовж останнього тижня березня. Після завершення Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю. Покази та обговорення фільмів за участю експертів із прав людини тривають із жовтня до грудня. Протягом року Docudays UA популяризує авторську документалістику в кінотеатрах у рамках проекту DOCU/ХІТ. Цього року фестиваль перенесли через пандемію Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Docudays UA пройде онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі