пʼятниця, 29 листопада 2013 14:15

Дівчата жорстоко виламують одна одній руки - нові трейлери тижня
7

Геракл: Початок легенди
Геракл: Початок легенди
Геракл: Початок легенди
Геракл: Початок легенди
Знищення

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

У мережу виклали черговий тизер нового сезону британського серіалу "Шерлок". 30-секундний тизер ще раз підтверджує, що Шерлок живий. Перша серія в Британії стартує 1 січня наступного року.

Фільм "Знищення" режисера Джоша С. Уоллера розповідає про елітне товариство, члени якого викрадають жінок і змушують їх битися один з одним до смертельного результату. У трейлері видно як дівчата ну дуже жорстоко гамселять одна одну.

Ларс фон Трієр довго дражнив фанатів різними тизерами і хвилинними уривками зі свого нового фільму. У повноцінному трейлері "Німфоманки" стільки відвертостей, що спочатку сервіс YouTube видалив викладений трейлер з формулюванням "за порушення правил, що забороняють розміщення наготи або змісту сексуального характеру". В даний момент трейлер розміщений там на каналі італійського видання FilmTv, однак вимагає авторизації для перевірки обмеження "18 +". У ньому показані епізоди з різних періодів життя головної героїні, роль якої виконує Шарлотта Генсбур. Трейлер супроводжує пісня гурту Rammstein.

Дія "Геракл: Початок легенди" відбувається в Стародавній Греції в 1200 році до нашої ери, де син верховного бога Зевса і Алкмени планує повалити короля-тирана і встановити мир на землі змученого і понівеченого народу.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата жорстоко виламують одна одній руки - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі