понеділок, 13 серпня 2012 14:58

"Дівчат змушують оголятися, а хлопців виглядати, як дівчата"- у Києві виступить Мерилін Менсон

Автор: Фото: postironic.org
  Cценічний псевдонім Браяна сформований зі складання імен двох американських знакових фігур 1960-х років, а саме актриси Мерілін Монро і засудженого за кілька вбивств Чарльза Менсона
Cценічний псевдонім Браяна сформований зі складання імен двох американських знакових фігур 1960-х років, а саме актриси Мерілін Монро і засудженого за кілька вбивств Чарльза Менсона

У Києві вперше в Україні виступить американський рок-співак 43-річний Мерилін Менсон. Зі своїм одноіменним гуртом виступить у Палаці спорту 20 грудня.

У дитинстві Мерилін — справжнє ім'я - Браян Г'ю Ворнер — відвідував з матір'ю Єпископальну церкву й вчився у школі "Спадщина християнської школи" з першого по десятий клас. 10 років по тому проти нього повстали всі християнські громади США.

1997-го під час свого першого великого турне, учасники гурту кидали у глядачів бутерброди з горіховим маслом, розпинали на сцені напівоголених дівчат, вдягалися у короткі спідниці, жіночі перуки і спідню білизну.

Їх звинувачували у використанні та безкоштовному поширенні наркотиків на своїх концертах, порнографії, сексуальних збоченнях, жорстокому вбивстві тварин, насильстві над дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менсона не пустили в собор через макіяж

У містах, де планувався концерт гурту, християнські громади влаштовували батьківські збори, трансляції по радіо і телебаченню з метою попередити батьків про "глобальну небезпеку" цієї групи. Якщо концерти не скасовувалися, то біля входів в місця їх проведення влаштовували "хресні ходи" з піснями і молитвами за душі присутніх на концерті та самої групи.

"Ми не слідуємо жодним релігіям, ми самі — релігія", - відповів на це Менсон.

"Не фанат його музики. Не моє. Але до його епатажу нормально ставлюся. Без нього зараз ніяк. Занадто багато всього стало: музикантів, телебачення, інтернету. Без таких витівок тебе просто ніхто не помітить. Тому дівчат змушують оголятися, а хлопців виглядати, як дівчата", - зазначив колишній гітарист гурту "Воплі Відоплясова" Олександр Піпа.

Шоу відбудеться в рамках світового туру "Привіт, жорстокий світ" на підтримку восьмого альбому гурту "Народжений лиходієм".

Зараз ви читаєте новину «"Дівчат змушують оголятися, а хлопців виглядати, як дівчата"- у Києві виступить Мерилін Менсон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі