понеділок, 08 жовтня 2018 13:27

Дитяче Євробачення-2018: показали кліп учасниці від України

Дитяче Євробачення-2018: показали кліп учасниці від України
Дарина Красновецька виступить на дитячому Євробаченні. Фото: suspilne.media

Учасниця дитячого Євробачення-2018 з України Дарина Красновецька презентувала кліп на конкурсну пісню Say Love.

Прем'єра відеокліпу відбулася в ефірі телеканалу UA:Перший.

"Ми не хотіли робити занадто складних постановок, щоб не відволікати увагу від молодої артистки та потужного меседжу пісні. Перевага Дарини - у її природності та невимушеності. Вона співає від щирого серця і рухається саме так, як відчуває музику та слова пісні", - каже співачка Олександра Кольцова.

Над костюмом для відео працювала українська дизайнерка Леся Патока.

"Для відео мені зробили гарну зачіску і пошили яскравий костюм, а ще придумали надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Рупор підкреслює ідею пісні, він допомагає мені закликати людей з усього світу відмовитися від війни та об'єднатися заради великого та світлого почуття любові. Я дуже сподіваюся, що людям сподобається моє відео", - каже Дарина Красновецька.

Дитяче Євробачення відбудеться 25 листопада у Мінську. У ньому братимуть участь учасники з 20 країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник розповів про плани на Євробачення

Дарина Красовецька професійно займається вокалом понад 5 років. 2016-го брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти" і вже 2 роки поспіль бере участь у дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", де 2017-го здобула перемогу у номінації "Дівчата (молодша група)", а 2018-го перемогла у категорії "Дівчата (середня група)".

НСТУ заявляла, що 2018-го Україна не поїде на дитяче Євробачення через брак фінансування. На мовник виділили 776 млн грн, що вдвічі менше гарантованої законом суми. Згідно з ЗУ "Про суспільне телебачення і радіомовлення України", бюджет НСТУ має становити 1,54 млрд грн. На початку серпня стало відомо, що Україна все-таки поїде на пісенний конкурс.

Зараз ви читаєте новину «Дитяче Євробачення-2018: показали кліп учасниці від України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі