субота, 27 травня 2017 13:25

День народження "Машины времени" – Топ-6 хітів групи

День народження "Машины времени" – Топ-6 хітів групи
Гурт "Машина времени". ФОТО: paporotnik.net

Сьогодні групі "Машина времени" виповнилося 48 років. У цей день ми пропонуємо згадати найкращі хіти групи, відомі не тільки прихильникам року.

"За тех, кто в море"

Цю композицію записали на "Мосфільмі" для фільму "Душа". У ньому колектив виконував кілька пісень, проте популярність отримала саме ця. Досі вона є однією з найбільш відомих пісень групи і їх візитною карткою.

"Свеча"

Цю пісню група зіграла на музичному фестивалі в Тбілісі 1980 року і вона була дуже добре сприйнята слухачами. Згодом її включили в неофіційний альбом, який отримав назву "Москва-Ленінград".

"Синяя птица"

Пісня була написана ще до офіційною музичної діяльності групи. Вийшла композиція в 1981 році, проте текст її як і раніше актуальний.

"Поворот"

Саундтрек до фільму "Я повертаю ваш портрет" можна вважати найвідомішою піснею групи "Машина времени". Її виконують на концертах вже понад тридцять років.

"Он был старше ее"

Це одна з найромантичніших пісень колективу. Її включили до альбому "Відриваючись", що вийшов в 1997 році. У неї банальний, але такий життєвий сюжет: стосунки закоханого чоловіка і вітряної жінки.

"Однажды мир прогнется под нас"

Ця пісню включили в сотню кращих пісень ХХ століття. Вона стала практично гімном покоління, яке впевнено йде до своєї мети і не хоче просто плисти за течією.

"Машина времени" – радянська і російська рок-група. Заснована Андрієм Макаревичем і Сергієм Кавагоє 27 травня 1969 року.

Зараз ви читаєте новину «День народження "Машины времени" – Топ-6 хітів групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі