четвер, 23 березня 2017 07:18

Данилко заступився за Самойлову

Данилко заступився за Самойлову
Андрій Данилко Фото - vladtime

Шоумен Андрій Данилко закликав українську владу допустити конкурсантку від Росії Юлію Самойлову на "Євробачення" в країну.

"Це питання потребує вкрай делікатного підходу. Конкретно в цьому випадку нашим держструктурам варто прибрати емоції й зробити виняток для Юлії: конкурс - міжнародний. Мені здається, політикам потрібно поставитися до цього випадку з точки зору людяності, бути поблажливішими і добрішими", - сказав він в інтерв'ю Kp.ua.

Він вважає, що виступ Самойлової в анексованому Криму не є загрозою національній безпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: СБУ заборонила Самойловій в'їзд в Україну

"Яку загрозу вона представляє для України? Так, брала участь у фестивалі для людей з обмеженими можливостями в Криму. Але Самойлова в цьому випадку - артист-виконавець, яку запросили виступити перед такими ж людьми, як вона сама. Я хотів би заступитися за цю учасницю - завжди був на боці слабких. І я зараз не про країну. У міжнародній практиці немало випадків, коли персонам нон ґрата дозволяли в'їзд в ту чи іншу країну з метою культурного обміну", - сказав Данилко.

Нагадаємо, раніше Росія прокоментувала заборону СБУ на в'їзд Самойлової в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Данилко заступився за Самойлову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі