Ексклюзиви
неділя, 31 липня 2022 13:42

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ця війна – абсурд" – Стінг зупинив концерт у Польщі й підтримав Україну

"Ця війна – абсурд" – Стінг зупинив концерт у Польщі й підтримав Україну
Британський музикант Стінг перервав виступ у Варшаві, аби підтримати Україну. Фото: скріншот з відео

Британський музикант Стінг перервав виступ у Варшаві, аби підтримати Україну. 30 липня він проводив концерт у столиці Польщі.

Знаменитість виголосив промову про демократію. Він наголосив, що українці повинні перемогти в бою з російськими загарбниками. Відео з виступу розлетілося мережею.

"Війна в Україні – це абсурд, побудований на брехні. Якщо ми проковтнемо цю брехню, вона нас з'їсть. Але брехня страшенно боїться правди. Правда має бути почута. Ми не можемо програти цю битву", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pozitiff звернувся з матюками до росіян у потужному кліпі на пісню "Ничего личного"

Слова Стінга переклали для поляків. Зал одразу вибухнув оваціями. Після цього на великому екрані показали дівчину, яка тримала український прапор.

Музикант виконав пісню Fragile на честь українців, які обороняють рідну землю від російської навали.

Стінг заявляв, що більше не співатиме на приватних виступах для російських олігархів з оточення президента РФ Володимира Путіна. Його прессекретар зазначив, що виконавець "вражений нападом Росії на Україну".

Ще 2016 року музикант грав на весіллі в сина магната Михайла Гуцерієва Саїда. За приватний концерт йому заплатили $1 млрд. На тому святкуванні також виступала американська виконавиця Дженніфер Лопес.

Зараз ви читаєте новину «"Ця війна – абсурд" – Стінг зупинив концерт у Польщі й підтримав Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі