неділя, 05 травня 2019 17:26

"Аби люди хоч іноді дивились на небо" - встановили унікальну повітряну скульптуру

В Івано-Франківську відбувся XVII фестиваль "Свято ковалів". Підкорювачі металу з двох десятків країн продемонстрували свою майстерність на площі Бастіону.

Унікальним подарунком для жителів Івано-Франківська стала скульптура у повітрі, яку ковалі почали виготовляти ще у 2018 році. Ковану композицію "Мої птахи" встановили у середмісті, повідомляє "24 канал".

Автор: https://24tv.ua
 

Автори ідеї пояснили, що хотіли, аби перехожі хоча б інколи дивились на небо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український театр переміг на міжнародному фестивалі

Ключовою темою "Свята ковалів" у 2019 році стали якорі. Ковалі з усього світу представили їх у різних формах та розмірах.

На святі не оминули увагою військовополонених українських моряків. На їхню підтримку збирали кошти. Також усі охочі писали листи підтримки бранцям Кремля .На фестивалі був присутній батько наймолодшого полоненого моряка Андрія Ейдер Дмитро, який теж займається ковальством. Він власноруч створив кортик – це прототип нагородної зброї, яку вручатимуть морякам, коли вони повернуться з полону в Україну.

Автор: Євгенія Ейдер
 
У Виставковому залі Національної спілки художників України відкрили персональну виставку вінницького художника В'ячеслава Постернака. У виставковій залі представлено близько двох десятків робіт майстра: живопис, скульптури, ковані залізні вироби.
Зараз ви читаєте новину «"Аби люди хоч іноді дивились на небо" - встановили унікальну повітряну скульптуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі