неділя, 05 серпня 2018 11:37

Чому Винник такий популярний серед "вовчиць"

Чому Винник такий популярний серед "вовчиць"
Виступ Олега Винника зібрав 154 тисяч людей у перший день фестивалю Atlas Weekend на території столичного Національного експоцентру. Фото Единственная

Виступ Олега Винника зібрав 154 тисяч людей у перший день фестивалю Atlas Weekend на території столичного Національного експоцентру.

Про феномен успіху співака розповідає психолог Юлія Гундертайло 43 роки:

- Популярність Олега Винника викликана змістом його творчості. Те, про що він співає, хоче почути українка від свого чоловіка. Таке відчуття, що перед Олег опитував цільову аудиторію. Змістово це відповідає поширеним у нашому соціально-культурному середовищі настановам про романтичну любов. Це те, що завжди добре продавалося. Цим ходом користуються автори жіночих романів і сценаристи мильних опер.

Для слухачок Олег - ідеальний чоловік. Винник для нашої культури нестандартний. На будь-якій зустрічі однокласників 20 років потому можна помітити, що більша частина жінок намагаються тримати себе у формі, гарно вдягатися. А стрункі, гарно вдягнені, доглянуті чоловіки за 40 - велика рідкість у наших краях. Винник - західноєвропейський тип мужчини. Там із дитинства прищеплюють культ догляду за тілом. В українських же чоловіків з дитинства насаджена інша ідея - про нього має дбати жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повелитель вовчиць" святкує ювілей: 10 цікавих фактів про Олега Винника

І от потенційна слухачка у віці 40 і більше років дивиться на свого чоловіка, який лежить на канапі, і на Виннника, який гоцає по сцені, як жеребець. І біжить купувати квиток на концерт.

Олег підкреслює значимість жінки: "Смету все камни на пути, не дам упасть", "О тебе кричали небеса. По тебе сошла с ума гроза". Тобто все те, що звичайний чоловік нашої культури у віці за 40 точно не скаже. Він не бачить у цьому ні потреби, ні сенсу.

Загальна культура вимагає від жінки багато зусиль для фізичної доглянутості. А Винник майже прямим текстом говорить, що ти - класна, незалежно від того, якого рівня гладкості твої п'яти.

Повну версію матеріалу читайте у журналі "Країна" за 26 липня.

Зараз ви читаєте новину «Чому Винник такий популярний серед "вовчиць"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі