вівторок, 25 жовтня 2011 15:59

Coldplay назвали найкращою групою сучасності

Coldplay назвали найкращою групою сучасності

Британський музичний журнал Q роздав засновані ним нагороди. Церемонія відбулася 24 жовтня в Лондоні. Список переможців опублікований на офіційному сайті видання.

Нагорода в номінації "Краща група сучасності" дісталася британському колективу Coldplay. Приз був присуджений команді за підсумками відкритого голосування читачів журналу Q. Приймаючи премію, вокаліст Coldplay Кріс Мартін скромно заявив, що не вважає свою групу кращою в світі. "Ні, краща група - це U2. Ми десь на сьомому місці", - наводить слова музиканта журнал Billboard.

У свою чергу U2 також не залишилися без нагороди - вони отримали спеціальний приз, який був заснований з нагоди 25-річного ювілею журналу Q. Ірландський колектив отримав титул кращої групи останніх 25 років. Також спеціальної нагороди був удостоєний Ноель Галлахер, який був визнаний іконою Q.

Лідером же за кількістю призів на церемонії стала співачка Адель, яка стала переможницею у двох номінаціях. Вона отримала приз як краща співачка, а також була нагороджена за кращу пісню ("Rolling In The Deep"). Сама Адель не змогла бути присутньою на урочистому заході за станом здоров'я.

Приз за кращий альбом отримала платівка "Bon Iver" однойменного колективу. В категорії "Найкращий співак" перемогу здобув Тайні Темпу.

Зараз ви читаєте новину «Coldplay назвали найкращою групою сучасності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі