Ексклюзиви
середа, 26 березня 2014 20:25

Час легалізувати проституцію в Росії – Полежака про митців за Путіна

Час легалізувати проституцію в Росії – Полежака про митців за Путіна
Фото: Gazeta.ua

Російські митці продовжують підписувати лист підтримки президента Владіміра Путіна у його позиції щодо України та Криму. На сайті мінкульту Росії стоїть уже 511 прізвищ культурних діячів.

"Я раніше намагався співчувати і пробачати росіянам, бо ми ж розуміємо, там така пропаганда, тепер думаю: та пішли ви всі, самі знаєте куди! – коментує вчинок російських митців поет Артем Полежака - Ви дорослі люди, у вас є голова, і все ви самі можете зрозуміти, тільки не хочете. Так само, як незнання закону не позбавляє від відповідальності, нерозуміння вами того, в чому ви берете участь, не перетворює вас в непокидьків."
На його думку, на діячах культури лежить більша відповідальність за їхні вчинки і позицію, ніж на пересічних громадянах.

"Ви, шановні пані та панове, підписались називатись "інтелігенцією", так що з вас і спрос більший. Тому "не відали, що творили" потім не прокатить - інтелігент ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ усвідомлювати те, що він робить, - пояснює Полежака. - Можливо, пора легалізувати проституцію в Росії, бо це бажання продаватися починає сублімуватися вже в занадто огидних формах."

Зараз ви читаєте новину «Час легалізувати проституцію в Росії – Полежака про митців за Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі