середа, 19 квітня 2017 16:48

Бурмака розповіла, як боротися з артистами-зрадниками

Бурмака розповіла, як боротися з артистами-зрадниками
Бурмака розповіла, як боротися з артистами-зрадниками. Фото: tv.ua

Співачка Марія Бурмака розповіла, чому зрада не заважає популярності артистів-колаборантів. А також як їм вдається продовжувати збирати повні зали шанувальників.

Про це йдеться на zik.ua.

"Українці заохочують артистів-зрадників, відвідуючи їхні концерти. Не потрібно цього робити. Бо вони продовжують користуватися популярністю. Суспільство дає колаборантам козир. Це безсовісно. Скажімо, Іван Дорн сьогодні у Києві чи навіть у Львові зібрав би повні зали. Коли артист свідомо зраджує з меркантильних інтересів – це дуже боляче", – сказала Бурмака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула відреагував на скандальні заяви Івана Дорна

Минулого тижня у інтерв'ю російським ЗМІ Іван Дорн "відхрестився" від допомоги українським військовим. Виконавець зауважив, що важає сучасні політичні події "ссорой" між старшим братом (Росією) та молодшим (Україною). До того ж, за словами виконавця, у стосунках між "братами" можна спостерігати "оттепель". Міністр культури Євген Нищук назав такі заяви неприпустимими.

Зараз ви читаєте новину «Бурмака розповіла, як боротися з артистами-зрадниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі