субота, 13 травня 2017 11:58

Букмекери назвали нового фаворита у фіналі Євробачення
6

За добу до фіналу Євробачення-2017 букмекери змінили котирування учасників. Про це повідомляє Politeka, посилаючись на результати на сайті William Hill.

За оновленими котируваннями букмекерської контори, головним претендентом на перемогу в Євробаченні-2017 тепер вважається представник Португалії Сальвадор Собрал.

На його перемогу приймають ставки з коефіцієнтом 2,5. На другому місці - учасник з Італії Франческо Габбана, потім йде болгарин Крістіан Костов, на четвертому місці - співак з Бельгії. На п'ятому місці, за прогнозами букмекерів, стоїть учасник з Великобританії.

Раніше фаворитом Євробачення-2017 вважався італієць Франческо Габбана, саме на його перемогу ставили букмекери.

Сальвадору Собралу 27 років, він народився в Лісабоні, його музика близька до таких жанрів, як соул, альтернативний рок і джаз. Сальвадор хворіє вродженим пороком серця. У Києві Сальвадора супроводжує його сестра Луїза. Вона ж і є автором пісні "Amar Pelos Dois", з якою Сальвадор виступає на Євробаченні.

Сальвадор Собрал пропустив підготовчі етапи конкурсу через критичний стан здоров'я. Артист ледь може репетирувати і виступати через хворе серце. Сальвадора вже встигли назвати кращим представником Португалії за всі роки участі країни в Євробаченні,

Однак лікарі поставили співакові невтішний діагноз, і до кінця року йому необхідно знайти донора серця, щоб вижити. Сальвадор не хотів, щоб ЗМІ розголошували його лікарську таємницю, але після того як співак був обраний представляти свою країну на Євробаченні-2017, йому було необхідно зробити операцію з видалення двох гриж. Саме тому Сальвадор не був присутній на підготовчих етапах Євробачення-2017 і прибув до Києва лише в неділю, 7 травня.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери назвали нового фаворита у фіналі Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі